Om Karma Mobils simkort

Karma Mobil går under samma nät som Telenor och kan därför erbjuda god täckning i de flesta delarna av landet. Användare i alla åldrar kan beställa mobilabonnemang hos Karma Mobil, men operatören har valt att rikta sig lite särskilt till en lite mer mogen åldersgrupp. Du som är 55+ får även rabatt på abonnemangen.

Priserna placerar sig faktiskt bland de lägsta på marknaden just nu, och med tanke på hur mycket du får på köpet sticker mobilabonnemangen ut som extra prisvärda.

Fördelar

  • Låga priser
  • Många surfalternativ att välja mellan
  • Erbjuder upp till sju extra surf-simkort

Nackdelar

  • Du kan inte spara oanvänd surf

Beställ simkort från Karma Mobil

När du beställer ett mobilabonnemang på Karma Mobils hemsida skickar de ut ett simkort till dig efter att de har tagit emot din beställning. Simkortet kommer i alla tre storlekar, mini, micro och nano, så att du alltid ska få ett som passar din enhet. Du betalar aldrig något för själva simkortet eftersom det i stort sett bara innehåller information om dig och vad som ingår i ditt abonnemang. 

Så beställer du simkort hos Karma Mobil

  1. Välj ett mobilabonnemang.
  2. Välj om du vill ha ett nytt nummer eller flytta över ditt nuvarande.
  3. Ange när du vill att abonnemanget ska starta.
  4. Fyll i dina personuppgifter.
  5. Välj eventuella tilläggstjänster.
  6. Beställ!

Aktivera Karma Mobils simkort

När du fått hem ditt simkort från Karma Mobil ska det ”bara” vara att placera simkortet i enheten. Sedan ska du kunna köra igång med ditt abonnemang direkt. Karma Mobil rekommenderar att du sparar både pin- och puk-koderna du fick hem tillsammans med simkortet om de skulle behövas i framtiden

Registrera Karma Mobils simkort

Du behöver inte registrera simkort. Kontantkort ska däremot registreras, men eftersom inte Karma Mobil erbjuder det så är det alltså inget du behöver tänka på.

Karma Mobils kundtjänst

Du kan kontakta Karma Mobils support via chatt, mejl och telefon. På supportsidan hittar du även en kunskapsbank där operatören har samlat vanliga frågor och svar i olika kategorier. Här finns exempelvis information om mobilabonnemangen, fakturor, täckning och vilka priser som gäller.

Chatt
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Karma Mobils simkort

Vilka simkortsstorlekar erbjuder Karma Mobil?

Karma Mobil skickar alltid med alla tre simstorlekar så du ska få ett som passar oavsett vilken mobil och modell du har.

Har Karma Mobil e-sim?

Nej, Karma Mobil har inte e-sim.

Hur spärrar jag ett simkort från Karma Mobil?

Du kontaktar Karma Mobils kundtjänst så hjälper de dig att spärra simkortet.

Har Karma Mobils simkort stöd för 5G?

Nej, Karma Mobils simkort stödjer i dagsläget inte 5G.

Kan jag skaffa extra simkort hos Karma Mobil?

Ja, du kan skaffa extra simkort med surf till ditt mobilabonnemang hos Karma Mobil. Du kan ha upp till sju extra simkort som då delar på surfen i ditt huvudabonnemang. Är du ny kund anger du att du vill ha extra simkort i samband med din beställning, och är du redan kund kontaktar du supporten så hjälper de dig att lägga till extra sim till ditt abonnemang.

Hur beställer jag ett nytt simkort hos Karma Mobil?

Om du av någon annan anledning skulle behöva beställa ett nytt simkort kan du ringa till kundtjänsten som hjälper dig. Du får alltid hem alla tre simkortsstorlekar, så du behöver inte oroa dig för att få ett som inte passar din enhet.