Gratis kontantkort

Beställ hem kontantkort kostnadsfritt

Nano-sim Micro-sim Mini-sim
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Telia Surfhastighet 10-60 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Tre Surfhastighet 7-34 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Tre Surfhastighet 7-54 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort

Jämför kontantkort innan du beställer

Gratis kontantkort innebär att du kan beställa hem SIM-kort kostnadsfritt. För att använda dem tankar du bara på med en viss summa pengar. Du får oftast välja summan själv utifrån olika alternativ. Olika operatörer skiljer sig åt när det kommer till mängden surf, samtalstaxor, fria samtal och mycket mer. Något som är viktigt att komma ihåg när du beställer ett gratis kontantkort är att jämföra dem.

Det finns flera olika sajter på nätet som jämför kontantkort där du enkelt kan få en överblick över kontantkort som erbjuds från olika operatörer. Du kan filtrera enligt mängden surf, mobilnät samt typ av SIM-kort. Du kan även välja om du vill se resultat som visar kontantkort med endast surf eller om det går att spara oanvänd surf. Även fria samtal och SMS går att välja som alternativ.

Välj kontantkort enligt personliga preferenser

Om du bor i ett område där du vet att täckningen är bäst för en specifik operatör är det givetvis bäst att beställa hem ett kontantkort av dem. Du kanske har vänner som har samma operatör och då är det bra om ni använder samma eftersom det blir billigare att ringa då de flesta erbjuder gratis samtal inom samma nät. Mängden surf är också högst personligt.

Vi har alla olika surfvanor, vilket såklart resulterar i ditt val av datamängd. Om du bara surfar ibland och läser e-post då och då kan det vara bättre med ett kontantkort som har mindre surf. På så sätt kommer du billigare undan. Priserna stiger när du tankar på ett kontantkort med mycket surf och även om själva SIM-kortet är gratis är det inte gratis att använda det.

Valet av SIM-kort och andra tips

När du beställer ett SIM-kort får du oftast välja nano, micro eller mini-sim. Du väljer enligt den telefon du har och eftersom olika modeller använder olika SIM-kort är det viktigt att välja rätt. Du kan klippa i de olika korten om de ska minskas ner i storlek men det är alltid lättast att beställa rätt typ för din smartphone eller surfplatta direkt. Tänk på att du även kan använda surfplattor med SIM-kort.

Om du surfar med en surfplatta kan det krävas att du tankar på ditt kontantkort med mycket surf och det beror på att dessa främst används för spel, film och tv-serier via streamade medietjänster som Netflix, Viaplay och så vidare. Tänk på att du även kan använda din datamängd för att ringa via nätet. Det kan du göra med din smartphone eller surfplatta med hjälp av Skype eller Messenger.