händer som håller kaffekopp och mobilNu bjuder Tre in till digitala fikastunder för att sätta guldkant på hemmalivet. Foto: SFIO CRACHO/Shutterstock.com

Operatörsnyheter

I tider av hemmajobb och social distansering bjuder nu operatören Tre in till digitalt fika. Startskottet för ”3Fikat” går den 24 april och kommer sedan fortsätta flera dagar i veckan på Instagram live. Fokus ligger på gemenskap, underhållning och välgörenhet.

Vår tillvaro har under den pågående coronapandemin ställts på ända. Allt fler arbetar hemifrån och många håller sig isolerade även på fritiden för att begränsa smittspridningen så långt det är möjligt. I syfte att göra vardagen lite roligare startar operatören Tre nu konceptet 3Fika, där digital underhållning och gemenskap står på agendan.

Live på Instagram

3Fikat startar idag den 24 april, där man via Instagram live på Tres konto @3Sverige kommer kunna ta del av den digitala fikastunden. Fikat kommer att fortsätta i samma forum flera dagar i veckan.

Tre utlovar underhållning av hög klass och inleder med artisten Mariette som första fikavärd.

Nya sätt att umgås traditionellt

Tre hoppas att det nya fikakonceptet ska sätta guldkant på tillvaron för många människor som sitter hemma och saknar det ”vanliga” umgänget.

–  På Tre är vårt viktigaste uppdrag att koppla samman människor och i dessa tider behöver vi hitta ännu fler sätt att göra det på. Fikapausen är ett dagligt inslag hos miljoner svenskar och när många av dessa nu är hemma på dagarna riskerar tre-fikat att bli ensamt eller rent av glömmas bort, säger Tres marknadschef Jim Carlberg i ett pressmeddelande.

Fika som gör gott för andra

Förutom att Tre satsar på att 3Fikat ska skänka glädje i vardagen för alla som deltar, har de även bestämt att föra glädjen vidare i form av donationer till välgörande ändamål. Tre kommer i fikavärdarnas namn att donera sammanlagt 200 000 kronor till Läkare utan gränser, Her House foundation och Radiohjälpen.