Röd sommarstuga med vita knutar och blommor i förgrunden.Comviqs nya mobila bredband med fri surf passar perfekt till stugvistelserna i sommar. Foto: BigganVi/Shutterstock.com

Lansering

Lagom till sommarens stugvistelser lanserar Comviq ett mobilt bredband med obegränsad surf. Det går att köpa bredbandet både i form av abonnemang och kontantkort. Binder du abonnemanget i 24 månader ingår det en router.

Det är ingen slump att Comviq väljer att lansera det mobila bredbandet precis innan sommaren. Många tillbringar semestern i sommarstugan, husvagnen eller båten. Kanske jobbar man till och med därifrån? Då är det smidigt att ha ett bredband som är enkelt att ta med sig. Så här säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq, om lanseringen:

–  På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren.

Ett konkurrenskraftigt erbjudande

Precis som för deras andra tjänster erbjuder Comviq ett konkurrenskraftigt pris för det mobila bredbandet. I skrivande stund kostar det 399 kronor i månaden, vilket är det lägsta priset som finns på marknaden. Comviq är också de enda som erbjuder mobilt bredband kontant med fri surf.

Om du väljer att binda abonnemanget i 24 månader får du även en 4G-router på köpet till ett värde av 1 290 kronor. Då kan hela familjen koppla upp sig. Du behöver inte lämna tillbaka routern om du säger upp abonnemanget.

Har du redan en 4G-router, dongel eller ett USB-modem kan du förstås använda dem.

Surfa i upp till 300 Mbit/s med router

Enligt Comviq ska man med routern kunna komma upp i 300 Mbit/s. Men exakt vilken hastighet du når upp i beror på vilka förhållanden som finns där du använder bredbandet.

Utan router är normalhastigheten för det mobila bredbandet 10–50 Mbit/s.