Dansande tonåring med glasögon, hörlurar och huvtröja mot lila bakgrund.Halebop Creative Call för nu fram artisten A36, känd för bland annat Samma gamla vanliga. Han kommer att släppa en låt, en musikvideo och en dokumentär tillsammans med Halebop inom kort. Foto: insta_photos/Shutterstock

Operatörsnyheter

A36 är näst på tur i Halebops populära Creative Call, meddelar Halebop via ett pressmeddelande. Artisten kommer att släppa en låt i samarbete med Halebop och dessutom en musikvideo samt en kort dokumentär.

Operatören Halebop går nu ut med att de ska göra ett samarbete med artisten A36. Samarbetet är en del av Halebop Creative Call som tidigare arbetat med artister som R&B-sångerskan Meron Mitku. Nu är det alltså A36, eller Geivar Hasado Shlaimon, som är näst ut.

Creative Call för tredje året i rad

Det är tredje året i rad som Halebop genomfört Creative Call. Artister och kreatörer får genom Creative Call en chans att dela med sig av sin konst. Som tredje artist i samarbetet för i år kliver A36 upp på scenen.

– Tanken med Creative Call är att skapa tillsammans med lovande unga kreatörer i början av sin karriär. När vi fick upp ögonen för A36 för ungefär ett år sedan hade vi på känn att det skulle bli ett bra år för honom. Och sedan dess har han blivit en av Sveriges mest spelade artister – det är en kul resa att få följa med på, säger projektledare på Halebop, Fredrik Nyström.

Tillsammans med Halebop kommer A36 att släppa en helt ny låt, dessutom är en musikvideo under produktion.

Halebop Creative Call hade sin start under 2018. Meningen var att ge kreatörer en större plattform och ge dem möjlighet att förverkliga sina drömmar.

En kort dokumentär om A36

Förutom låtsläppet kommer Halebop även att lansera en kort dokumentär om stjärnskottet. Det kommer att vara en kort dokumentär som behandlar A36 team och artisten själv. I dokumentären kommer man att få följa dem under en dag.

A36 kommer bland annat att berätta om sin uppväxt i Partille och hur han hittade sitt unika sound.

– Det går bra för mig just nu, men jag känner mig långt ifrån klar än, säger artisten.