människor som hoppar och är glada framför en tv-skärmUnder ett år får Comviqs alla kunder fri tillgång till nya streamingtjänsten Comhem Play+. Foto: Africa Studio/Shutterstock.com

Operatörsnyheter

Det var i början av februari som Sveriges nya streamingtjänst Comhem Play+ lanserades. Nu bjuder man Comviqs alla kunder på ett år av gratis streaming.

Den 4 februari lanserades Comhem Play+ – en streamingtjänst där man genom att ladda ner en app enkelt kan få ta del av ett brett utbud av svenska såväl som internationella serier och filmer. Cirka en månad efter släppet står det nu klart att Comviqs kunder får gratis och obegränsad tillgång till Comhem Play+ i 12 månader.

Lättillgänglig underhållning

Enligt Comhem Play vill man med den nya streamingtjänsten skapa en lättillgänglig plattform för underhållning, med ett innehåll som ska passa de allra flesta. Jessica Kirchmeier, chef för Comhem Play, menar att man vill erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, och är glad att nu kunna ge Comviqs kunder ett år av gratis underhållning.

– Tv-tittandet är under stor förändring där traditionell tablå-tv allt mer ersätts av streamingtjänster. Vi förväntar oss helt enkelt att själva kunna välja när, var och hur vi tar del av våra favoritserier och filmer, säger hon i ett pressmeddelande på Comviqs hemsida.

Streama på olika enheter

Comhem Play+ går att streama på flera olika enheter

  • Mobil
  • Surfplatta
  • Dator
  • Apple TV
  • AirPlay
  • Chromecast

Stort utbud för alla smaker

Comhem Play+ har samarbetspartners som National Geographic, Paramount, Nordisk Film+, TNT,  och Fox+. Utbudet av serier är stort och varierat: The Handmaid´s Tale, Fargo, Walking Dead, Family Guy, Glee och Empire är bara några exempel.

Även filmutbudet är anpassat för att så många som möjligt ska hitta sina favoriter. Här kan du bland annat hitta Babel, Serena, Midnatt i Paris, Flaskpost från P, The Salesman, The Imitation Game och Planet 51.