Kvinna som sitter och surfar på sin mobiltelefonMed Comviq Autotanka tankas kontantkortet automatiskt varje månad och all surf som du har kvar flyttas över till nästa period. Foto: Georgejmclittle/Shutterstock.com

Nya tjänster

Tillhör du dem som missar sista bussen eller inte kan swisha för att surfen har tagit slut? Med Comviqs nya tjänst ”Autotanka” kan du hålla koll på hur mycket pengar du har kvar på ditt kontantkort. 

När Comviq för 23 år sedan lanserade Comviq Kontant var de först i Sverige med konceptet kontantkort. Nu inleder Comviq det nya decenniet med att lansera ett helt nytt sätt att ladda kontantkortet. 

Håller koll på saldot på kontantkortet

Comviqs nya tjänst Autotanka hjälper dig att hålla kolla på saldot på mobilens kontantkort. Med Autotanka fylls ditt kontantkort på automatiskt med en förvald prisplan samma datum varje månad. Du behöver alltså aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. Den surf som ligger kvar från månaden innan följer med i nästa tankning.

Gränsen mellan kontantkort och abonnemang har förändrats sedan kontantkortet lanserades. Konceptet med kontantkort är att du betalar en viss summa som finns på kontantkortet och som du sedan kan använda för att ringa eller surfa. 

Kontantkort populärt bland Comviqs kunder

Enligt Comviqs affärsområdeschef, Oscar Karlsson, är kontantkort fortfarande en viktig del av deras affärer eftersom det ligger deras kunder väldigt varmt om hjärtat. Att inleda det nya decenniet med att modernisera kontantkortet och anpassa det till kundernas nutida behov av enkelhet och snabbhet känns därför väldigt roligt.

Autotankningen dras från ditt betalkort

Ett kontantkort med Autotanka innebär att du registrerar ett betalkort i inställningarna på Mitt konto på Comviqs hemsida eller i appen. Du tankar efter en prisplan som är förvald, och ditt kort laddas med det förvalda beloppet varje månad vid samma datum.  Du slipper tänka på att du måste tanka kortet eftersom det görs automatiskt. 

Autotankningen startar så fort du har aktiverat tjänsten, oavsett om du är mitt i en månad i en annan aktiv prisplan. Om du väljer att aktivera ditt kort för autotankning den 20:e varje månad kommer kortet automatiskt att tankas på den 20:e månaden efter och så vidare. Du behåller alltid surfen från tidigare månader, men du kan spara max 120 GB surf.