Text att Comviq Amigos utökar surfmängdenComviq utökar surfen för prisplanen Comviq Amigos. Foto: Pressbild/Comviq

Operatörsnyheter

Mobiloperatören Comviq väljer att utöka surfmängden för en av sina populäraste prisplaner, Comviq Amigos. Det är datamängden för Amigos 100 och Amigos 200 som utökas med 1, respektive 3 GB.

Comviq Amigos har varit en mycket uppskattad prisplan hos Comviq i många år. Operatören hoppas nu att prisplanen ska bli ännu mer populär nu när man höjer datamängden för Amigos 100 och Amigos 200.

Amigos 100 får en utökad datamängd från 1 GB till 2 GB medan Amigos 200 får 5 GB från tidigare 2 GB.

Amigos låter kunderna ringa billigt till utlandet

Det som lockat kunderna med Comviq Amigos är möjligheten att ringa billigt till utlandet. Det har gjort det lättare för personer i Sverige att hålla kontakt med släkt och vänner i utlandet.

I dagens samhälle sker dock en stor del av kommunikationen över nätet och därför känner Comviq nu att man vill höja surfmängden. I genomsnitt ökar svenskarnas surfande med 30 procent om året och för att kunna matcha det måste även operatören höja surfnivån.

– Vi på Comviq tycker det ska vara enkelt att ha kontakt med nära och kära oavsett var man befinner sig, och därför ökar vi datamängden rejält i våra mest populära Amigos-prisplaner, säger Comviqs affärsområdeschef, Oscar Karlsson.

Den nya datamängden har börjat gälla

Comviqs nya datamängd har redan börjat gälla. Det var i tisdags, den 12 februari, som den nya datamängden infördes. För kunderna innebär det ingen som helst skillnad. Den nya datamängden laddas på automatisk när kunden väljer att tanka sitt kontantkort.

Datamängden i Comviq Amigos går även att använda inom hela EU och EES till samma kostnad som i Sverige.