Kollage Runsäger e PedersenRune Pedersen

Operatörsnyheter

3Flexibel är ett helt nytt abonnemang från Tre där fokus ligger på frihet och flexibilitet. Med 3Flexibel har kunderna ingen bindningstid, de kan anpassa surfmängden efter sina behov och de kan själva bestämma vilken delbetalningstid de vill ha. 

Det nya abonnemanget 3Flexibel bygger på kundundersökningar och togs fram i samband med ”Trevligt” som är Tre:s nya reklamkoncept. Med 3Flexibel får kunderna en större frihet och flexibilitet och de kan själva ändra och anpassa abonnemanget som de själva vill.

3Flexibilitet uppfyller konsumenternas behov

Tre är medvetna om att behovet hos deras konsumenter kan ändras snabbt. 3Flexibel ska göra det friare och enklare för kunderna att anpassa abonnemangsformen som de vill, säger Rune Pedersen, chef för privatmarknaden på Tre Sverige.

För många är det enklare att ha ett abonnemang om man inte är bunden till något. Tre vill inte att kunderna ska vara låsta till en abonnemangsform som inte längre passar dem. Kunderna ska kunna byta telefon när de vill eller bestämma datamängd månad för månad.

Kunderna väljer själva delbetalning och datamängd

3Flexibel har ingen bindningstid. När kunderna köper en telefon kan de välja att delbetala telefonen på 12, 24 eller 36 månader. Alla kunder hos som har abonnemanget 3Flexibel hos Tre och som har ett aktivt engagemang kan få en rabatt på upp till 100 kronor per månad.

Hur stor rabatt kunderna får bestäms utifrån vilken datamängd de väljer. Kunder som väljer 5 GB surfmängd får 30 kronor rabatt per månad. De kunder som väljer 15 GB, 50 GB eller obegränsad surf får 100 kronor i rabatt per månad. 

Fördelaktigt abonnemang

Enligt Rune Pedersen har man tagit det bästa av två världar i abonnemanget 3Flexibel. Kunderna får det fria och flexibla. De har ett abonnemang som är obundet till ett pris som man vanligtvis får med abonnemang som har bindningstid. 

Abonnemanget 3Flexibel finns även med 5G.