Operatörsnyheter

Ta del av Telenors billiga prisplaner för kontantkort, du kan enkelt jämföra Telenors prisplaner jämt emot dem andra operatörerna och även internt mellan Telenors olika prisplaner för att få fram det bästa alternativet för dig och ditt användande. 

Ett kontantkort ifrån mobiltelefonoperatören Telenor kan vara ett bra komplement till ditt mobilabonnemang eller ett alternativ om du inte kan eller får teckna ett vanligt mobilabonnemang. 

Passa på att flytta över ditt gamla nummer när du skaffar ett kontantkort ifrån Telenor, nu är det jätte enkelt och smidigt och det görs enkelt via ett par knapptryck. 

Telenor Fastpris gratis kontantkort

Telenor fastpris till ditt kontantkort kan du enkelt tanka på efter att du har jämfört olika prisplaner och kommit fram till att detta är det bästa alternativet för dig. Då beställer du enkelt hem ett gratis startpaket med simkort för kontantkort som du får hem i brevlådan inom ett par dagar.

Tips! Du kan enkelt beställa ett gratis kontantkort, som kommer i brevlådan inom några dagar. 

När du fått hem det så tankar du enkelt på med ett fastpris prisplan och kan direkt börja använda dig utav den. Du kan enkelt flytta med ditt önskade nummer från din gamla operatör eller din tidigare prisplan när du byter till ett fast pris kontantkort ifrån Telenor.

Det spelar ingen roll vilken operatör du haft tidigare så kan du enkelt flytta med ditt gamla nummer till Telenor. Du kan läsa fler svar på vanliga frågor här på sidan. 

Beställ hem ett Telia kontantkort helt gratis utan extra kostnad

Ta del utav Telias prisvärda prisplaner genom att beställa hem ett gratis kontantkort via webben direkt ner i din brevlåda helt utan krångel. Du beställer ett startpaket för kontantkort hos Telia, och sedan kan du tanka på med valfri prisplan. 

Du tar enkelt med ditt gamla nummer till ditt nya kontantkort genom att fylla i det på operatörens hemsida när du lägger din beställning. Beställ hem ett simkort helt utan kostnad. 

Tips! Att få ett nytt nummer till ditt kontantkort är väldigt enkelt och numret fungerar omgående. 

Du väljer helt själv ditt nya mobiltelefonnummer och registreras då som kund hos Telia. Du som kund får även ta del av en laddnings bonus på 100 kronor, bonusen fördelas ut på fyra olika tillfällen med 25 kr vid var och en av dem 4 första på laddningarna.

Telia ladda fast pris kontantkort, en prisvärd prisplan 

För dig som ringer, skickar sms/mms och surfar ofta och vill få mycket för pengarna. Telia har i dagsläget flera olika kontantkort till fastpris. Du beställer de olika modellerna enkelt via deras hemsida. 

Telia erbjuder även flera andra prisvärda prisplaner, som du finner på deras hemsida.