samsungs logga på mobilskärmUnder evenmanget Galaxy Unpacked kommer Samsung att släppa fem nya produkter

Lansering

Nu är det bekräftat att Samsung kommer lansera fem nya produkter under det stora online-evenemanget Galaxy Unpacked, som äger rum den 5 augusti. Enligt spekulationerna kan det röra sig om mobiltelefoner såväl som hörlurar, en surfplatta och en smart klocka. 

Ännu ett år är det dags för Samsung att arrangera det stora evenemanget Galaxy Unpacked. På grund av coronaviruset kommer Galaxy Unpacked i år dock vara en digital sammankomst som kommer sändas live i början av augusti. Man har nyligen fått det bekräftat att Samsung kommer släppa totalt fem nya produkter under evenmanget. TM Roh, chef för Samsung, kallar de nya enheterna ”power devices”. Det rapporterar mobil.se.

Nyheter som kombinerar kraft och funktion

De nya produkterna sägs alla kunna erbjuda både kraft och funktion, och passa i arbetet såväl som för hemmabruk, underhållning och på resande fot. Exakt vilka fem produkter som kommer att släppas har Samsung fortfarande inte bekräftat.

Enligt spekulationerna som florerar ute på telekommarknaden är det dock inte orimligt att anta att mobiltelefoner som Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Fold 2 och kanske även Galaxy Z Flip med 5G kommer visas upp under evenemanget. Många hävdar även att vi kan vänta oss att få se hörlurarna Galaxy Buds Live, den smarta klockan Galaxy Watch 3 och surfplattan Galaxy Tab S7.

Tidigare släpp kan bli aktuellt

Enligt mobil.se skulle det inte vara helt oväntat om Samsung väljer att släppa en eller flera av de nya produkterna lite i förväg. Samsung har gjort för-lanseringar även tidigare år, av den anledningen att man helt enkelt vill lyfta fram de fem produkter som ska presenteras på Galaxy Unpacked lite extra.

Samsungs Galaxy Unpacked är i år alltså ett helt digitalt evenmang som kommer sändas live från Sydkorea den 5 augusti.