Sim-kort till mobil

Hitta ett sim-kort som passar mobilen

Nano-sim Micro-sim Mini-sim
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Telia Surfhastighet 10-60 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Tre Surfhastighet 7-34 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort
Nano-sim Micro-sim Mini-sim Mobilnät Tre Surfhastighet 7-54 Mbit/s Kostnad Gratis Mer infoBeställ sim-kort

Sim-kort till din mobiltelefon är ett väldigt bra alternativ i många hänseenden. Är sim-kortet ägnat till dina barns mobiltelefoner eller vill du vara säker på att hålla koll på dina kostnader? Eller behöver du kanske ett separat sim-kortet till ditt larm eller ett reserv-sim-kort om ditt vanliga sim-kort eller abonnemang plötsligt skulle sluta att fungera. Fallet kanske är det att du har en sommarstuga och vill ha ett sim-kort för en viss period när du vistas i din stuga, båt eller vad det kan vara. Men gemensamt i alla fallen, vad anledningen än är att du vill skaffa dig ett sim-kort är att du aldrig ska behöva betala onödigt mycket pengar för ett sim-kort. 

Köp ett startpaket från 45 kronor

I butik så betalar du rekommenderat pris 45 kronor för ett startpaket till dem olika operatörerna. Men på webben så är det i dem flesta fall helt gratis att beställa hem ett sim-kort med tillhörande startpaket. I båda fallen är du dock tvungen att köpa till en specifik prisplan som du skall kunna använda att ringa sms:a och surfa för. Storleken på prisplanen bestämmer du helt själv och varierar mellan allt från 45 kronor till 600 kronor beroende på hur mycket surf, samtal och sms du vill ha tillgång till.

SIM-kort passar alla tillverkare och modeller

Du behöver aldrig ta hänsyn till vilken mobiltelefon du har. Sim-korten som vi länkar till på denna sidan passar till alla nyare telefoner så vare sig du har en iPhone, Samsung, Huawei, HTC eller någon av dem andra så kallade smarta telefonerna, Smartphone så kommer ditt sim-kort att fungera. Det som skiljer mellan olika telefoner och sim-kort i dagsläget är om det är ett nano sim, micro sim, eller ett vanligt sim-kort. Men det går alltid att justera storleken genom att i butik klippa till dem eller knäppa ut dem ur ett större sim-kort.