Plus46 simkort

Plus46 är en operatör som erbjuder telekomtjänster för små- och medelstora företag. Förutom mobilabonnemang och mobilt bredband kan de även hjälpa företag med internet och IT, växellösningar och körjournaler.

Företaget grundades 2010 och var till en början återförsäljare till en av de stora operatörerna i Sverige. Efter att ha samlat på sig erfarenhet av telekom och service startade grundarna en egen operatör. Målet är att samla företagets kommunikation på ett och samma ställe.

Fördelar

 • Använder Tele2:s nät
 • Inga startavgifter
 • Abonnemang med obegränsad surf

Nackdelar

 • Erbjuder inte e-sim
 • Något höga priser
 • Erbjuder inte 5G-abonnemang

Beställ simkort från Plus46

 1. Gå in på Plus46 hemsida och beställ ett mobilabonnemang eller mobilt bredband.
 2. Välj vilken surfmängd du vill ha och hur många abonnemang du vill ha. Du får även välja om du vill ha 36 månaders bindningstid till ett rabatterat pris.
 3. Välj om du vill behålla ditt gamla nummer eller om du vill ha ett nytt nummer.
 4. I nästa steg får du fylla i uppgifter om dig och ditt företag.
 5. Klicka på Lägg order.
 6. Du är nu klar och kommer få ditt simkort med posten.

Aktivera Plus46 simkort

Det finns inga instruktioner på Plus46 hemsida om hur man aktiverar sitt simkort. I de allra flesta fall är simkortet redan aktiverat när du får det från operatören, och det är bara att sätta i simkortet i enheten du vill använda det i.

När det gäller mobilt bredband ska surfinställningarna som regel vara korrekta när du får simkortet.

Skulle du ha problem med att använda ditt simkort från Plus46 rekommenderar vi att du kontaktar deras kundtjänst.

Registrera Plus46 simkort

Du behöver inte tänka på att registrera ditt simkort från Plus46, eftersom det bara är kontantkort som behöver registreras. Plus46 erbjuder bara abonnemang, och då finns det inget krav på registrering.

Plus46 support

Plus46 kundtjänst har öppet under vanliga kontorstider, och du kan kontakta dem både via telefon och mejl. Det finns även ett kontaktformulär på deras hemsida som du kan använda.

Telefon
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Ring
E-post
Vardagar
09.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Maila

Vanliga frågor om Plus46 simkort

Har Plus46 e-sim?

Nej, i nuläget är det tyvärr inte möjligt att använda e-sim med Plus46 abonnemang eller mobila bredband. Dock uppger operatören på hemsidan att de tillsammans med sina tekniker jobbar för fullt med att ordna stöd för e-sim.

Hur spärrar jag ett simkort från Plus46?

Du spärrar ditt simkort via Mitt +46.

Har Plus46 simkort stöd för 5G?

Det verkar inte som att Plus46 simkort har stöd för 5G just nu. På hemsidan nämner de bara 3G- och 4G-täckning.

Kan jag beställa ett nytt simkort med samma nummer från Plus46?

Ja, det går bra att beställa ett nytt simkort från Plus46. Om de behöver skicka ett simkort i felsökningssyfte eller för att du inte fick något simkort vid beställning är det helt gratis. Men om du behöver ett nytt simkort av någon annan anledning (t.ex. att du har köpt ny telefon eller tappat simkortet), behöver du betala 149 kronor plus moms.

Kan jag skaffa extra simkort hos Plus46?

Ja, du kan beställa ett extra data-sim via Mina sidor. Det ger dig möjligheten att ha ett extra simkort som delar surfen på ditt befintliga abonnemang. Det extra simkortet går inte att ringa och sms:a med, och du kan beställa max 2 data-sim per abonnemang.