Hallon sim-kort

Beställ Hallon Kontantkort Gratis
  • Sveriges nöjdaste kunder inom telekom
  • Spara oanvänd surf till nästa tankning
  • Normal surfhastighet 7-34 Mbit/s

Hallons olika storlekar på sim-kort

Om Hallon

Hallon är Tres lågprisvarumärke som lanserades 2013. De marknadsför sig som den enkla mobiloperatören och har fria samtal och sms till alla sina kontantkort. Hallon sköter största delen av sin försäljning på nätet.

Beställ simkort från Hallon

Om du inte har varit kund hos Hallon tidigare beställer du snabbt och smidigt ditt nya simkort på Hallon.se. När du beställer ditt nya simkort få du välja mellan att behålla ditt gamla nummer eller om du vill ha ett nytt. 

simkortet levereras hem till dig inom två till tre arbetsdagar. Du behöver aktivera simkortet innan du kan använda det.

Aktivera simkort från Hallon

När du får simkortet behöver du logga in på Mina sidor och aktivera det. På plastbrickan som ditt simkort levereras i hittar du både PIN- och PUK-kod. 

Har du valt ett nytt nummer börjar simkortet fungera inom 10–15 minuter. Du kan behöva stänga av telefonen för att simkortet ska aktiveras.

Har du valt att föra över ditt gamla nummer till ditt nya simkort kan det ta upp till 5–7 dagar innan nummerflytten har genomförts. Behöver du använda din mobil innan ditt gamla nummer är överfört har Hallon aktiverat simkortet med ett tillfälligt nummer redo att användas. 

Registrera simkort från Hallon

När du har fått hem ditt nya simkort kan du registrera dig på Hallon.se genom att klicka på Logga in högst upp på startsidan. 

Genom att registrera dig på Mina sidor får du tillgång till tjänster som fakturor, tillgänglig surfmängd och spärrning av kontantkort.  

Spärra simkort från Hallon

Om du tappar bort eller blir bestulen på din mobil behöver du spärra ditt simkort. På Hallon.se gör du det snabbt och enkelt genom att logga in på Mina Sidor.

Klicka dig in på mobilnumret i fråga, så ser du en meny med flera olika alternativ. Gå in på simkort och klicka sedan på Spärra simkort. Då får du välja om du vill spärra kortet och beställa ett nytt simkort eller om du vill spärra kortet utan att beställa ett nytt simkort. 

När du spärrar ditt simkort har du fortfarande kvar ditt abonnemang. Ett spärrat simkort går inte att ringa till eller från. 

 

 

Vanliga frågor om Hallon


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@simkort.se