Boxer kontantkort

Ett kontantkort till din Boxer kan vara ett väldigt bra alternativ om du inte önskar att teckna upp dig på ett abonnemang. Du kan enkelt ta med dig din Boxer till din sommarstuga eller i din husvagn. Med ett kontantkort betalar du aldrig mer än vad du tittar. Tanka på ditt kontantkort när du behöver att använda det, och resterande tid så kostar det dig ingenting.

Ett kontantkort till Boxer fungerar exakt som kontantkort till mobiltelefon eller surfplatta. Beställ hem ett kontantkort och kanske samtidigt en Boxer om du inte redan har det. Sen tankar du på det med valfri längd som det ska vara aktiverat 1, 2 eller 3 månader tex.

Tanka på kontantkortet via Boxers hemsida

När du väl har en Boxer och ett kontantkort så kan du enkelt välja att tanka på det via nätet om det skulle behövas att tankas på med fler månader. Du kan även ställa in så att ditt kontantkort tankas på ett förbestämt datum så att du inte glömmer att tanka på det den dagen som du faktist behöver att använda dig utav det.

Med ett kontantkort till din Boxer så slipper du helt att tänka på uppsägningstider och bindningstider det enda du behöver tänka på är att minst var 36:e månad så behöver du tanka på ditt kontantkort igen för att det inte ska bli ogiltigt. Om det blir in aktiverat så behöver du beställa ett nytt kontantkort till din Boxer för att sedan igen tanka på det med nya månader. 

När du sen bestämmer dig i framtiden för att inte längre ta hem kanaler genom Boxer eller kanske uppgradera till ett tv abonnemang ifrån Boxer så finns det ingenting att tänka på förutom att installera det nya abonnemanget med en ny box från boxer. Ditt gamla kontantkort kan du enkelt bara göra dig av med.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@simkort.se