Billigaste kontantkortet

När du är ute efter ett billigt kontantkort så gör du bäst i att först ta reda hur mycket du faktist använder ditt kontantkort. Surfar du mest eller ringer och sms:ar du mest? Eftersom det finns olika prisplaner som bland annat innefattar fastpris på samtal och sms men däremot erbjuder mindre surf så kan detta vara ett bra alternativ för dig som ringer eller sms:ar mycket men surfar desto mindre.

Är förhållandena däremot tvärtom att du surfar en väldigt massa men knappt ringer eller sms:ar någonting alls så skulle du istället behöva ett kontantkort som du har tillgång till väldigt mycket surf men kanske inte behöver ha ett fastpris för samtal och sms. Det finns då kontantkort som är utformade så att du betalar ett fast minutpris för varje minut som du talar i din telefon.

Fastställ din användning för att hitta ett billigare kontantkort

Så regel nummer ett är att ta reda på hur ditt mobilanvändande ser ut och därefter försöka finna ett kontantkort som är utformat efter det som du behöver. På våran jämförelsesida så kan du enkelt jämföra och se vilket kontantkort som passar bäst för ditt behov. Du ställer enkelt in vilken surfmängd du vill ha tillgång till och om du vill ha ett fast eller ett rörligt pris. Då sorteras dem olika kontantkorten upp efter det saldot som det går att tanka på sitt kontantkort med per 30/31 dagars period.

Jämför simkort från flera operatörer

Det smarta med att beställa ett startpaket med sim-kort via webben är att dem flesta operatörerna erbjuder sim-kort via webben samtidigt som det ofta kostar 45 kr i butik. Så passa på att beställa ditt kontantkort via nätet och spara 45 kr i startkostnad som du istället kan lägga på den prisplanen du har bestämt dig för.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@simkort.se