Bästa kontantkortet

På vår jämförelsesida kan du enkelt filtrera dig fram till det bästa kontantkortet för dig och ditt användande. Du utgår enkelt ifrån hur mycket surf du behöver och vilken typ av sim-kort du vill ha. Du får då alla operatörer och prisplaner staplade efter pris med det lägsta priset först. Ett smart tips är att se över kontantkortens olika fördelar och vart dem har bäst täckning. Jämför alla operatörer här.

Halebop har bästa täckningen för kontantkort

I dagsläget så skiljer det inte speciellt mycket mellan täckningen på dem olika operatörernas nät i städer. Det kan dock vara värt att kolla upp speciellt om du ofta vistas utanför tätbebyggt område där har Telia det bästa nätet. Telia är dock relativt dyrt och då är Halebop, som går i Telias nät, ett bättre alternativ eftersom det är billigare.

Ringer du mycket så satsa på ett fastpris kontantkort istället för ett kontantkort med minutpris till din telefon då du kommer tjäna mer pengar på det desto mer du ringer. En annan sak som är väldigt bra att tänka på när du använder dig utav ditt kontantkort är att välja ett kontantkort utan startkostnader för samtal.

En öppningsavgift fungerar så att vid varje påbörjat samtal så drar en fast summa även om samtal är 1 minut eller 40 minuter, så desto fler och kortare samtal du ringer desto mer pengar dras det från ditt kort. Öppningsavgifter kan även förekomma på fastpris abonnemang där du har fria samtal, men att operatören även drar en fast kostnad per startat samtal.


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@simkort.se