Samsung Galaxy On Max med 4 GB RAM

Publicerad: 2017-07-08 Samsung Galaxy On Max med 4 GB RAM

Samsung på fredag lanserade en ny Flipkart exklusiv smartphone, Galaxy On Max. Smartphonens höjdpunkter är närvaron av 4 GB RAM, en 5,7-tums full HD-bildskärm, framflöde, stora bländarkameror och support för Samsung Pay Mini. 

Som vi nämnde kommer Samsung Galaxy On Max att vara tillgänglig via Flipkart, där den är listad som "kommer snart". Tyvärr har ett exakt utgivningsdatum ännu inte tillhandahållits av Samsung eller Flipkart.

Samsung on Max - "Den perfekta telefonen för att fånga minnen" 

Som kommentar till lanseringen sa Sandeep Singh Arora, Vice President, Online Business, Samsung Indien, "I dag använder konsumenterna sina smartphones för att fånga minnen. Galaxy On Max är den perfekta enheten för detta, vilket gör det möjligt för användare att klicka på lysande fotografier under alla ljusförhållanden. Det ger också möjlighet att dela bilder på gång med ett enda klick. Galaxy On Max kommer att omdefiniera hur människor klickar och delar bilder. "

Samsung Galaxy On Max pris i Indien

Samsung Galaxy On Max-priset i Indien är Rs. 16.900, smartphonen kommer att finnas tillgänglig i svart och guld färgvarianter i landet. 

För närvarande har inga lanseringserbjudanden listats av företaget. Till sitt pris jämförs smarttelefonen med Oppo F3, Moto G5 Plus, Oppo F1, Honor 8, Honor 8 Lite, och även Samsung Galaxy J7 Max och Samsung Galaxy J7 Prime.

Samsung Galaxy On Max specifikationer

Den dubbla SIM-enheten Samsung Galaxy On Max kör Android 7.0 Nougat, och sportar en 5,7-tums full HD (1080x1920 pixlar) skärm. Smartphone drivs av en oktakärna MediaTek MTK P25 SoC (med fyra kärnor klockade vid 2,39GHz och fyra kärnor klockade vid 1,69GHz) i kombination med 4GB RAM.

Kommer till kamerorna på Samsung Galaxy On - smartphone bär 13-megapixelsensorer och LED-flashmoduler både på framsidan och baksidan. Framsensorn är kopplad med en f / 1.9 bländarlins, medan den bakre sensorn är kopplad med en f / 1.7 bländarlins, vilket företagets krav ger stor lågljusprestanda.

Tips! Den nya kameran ska vara högpresterande även vid dåliga ljusförhållanden. 

Smartphone har 32 GB inbyggt minne som kan expanderas via microSD-kort (upp till 256 GB). För anslutningsmöjligheter erbjuder smarttelefonen 4G VoLTE, tillsammans med Wi-Fi, Bluetooth, en 3,5 mm ljudkontakt och en Micro-USB-port. Den väger 178 gram och mäter 156,6x78,7x8,1 mm. Den drivs av ett 3300mAh batteri.

Samsung Galaxy On Max funktioner

Samsung Galaxy On Max sportar en fingeravtryckssensor på hemknappen. Den stöder också Samsung Pay Mini, som lanserades i Indien förra månaden tillsammans med Samsung Galaxy J7 Pro och Galaxy J7 Max.

Den stöder UPI-baserade betalningar och integrerar en mobil plånbok, men avstår från de NFC och MST-powered offline-till-betalningsfunktionerna som väsentligen ersätter debet- och kreditkort.

Samsung använder också sociala kameramodus på Samsung Galaxy On Max - funktionen ska erbjuda snabba delningsalternativ till användarna, så att de klämmer in sina favorit sociala media kontakter för snabb delning. Företaget säger att sociala kameromodus gör det möjligt för användarna att använda live-klistermärken.

Redaktionen

red@kontantkort.se
Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka