Motorola driver för att få Moto Z2 Force Daydream

Publicerad: 2017-07-27 Motorola driver för att få Moto Z2 Force Daydream

Googles VD bekräftade nyligen att vi kommer att få 11 Daydream-klara smartphones i slutet av 2017, och det lämnade oss med några mystiska handenheter som kan användas i Daydream View-headsetet.

Elva telefoner kommer vara kompatibla med Daydream 

Vi tror att vi har utarbetat de flesta av dem, men en del grävning har resulterat i en skarp nyhet för Motorola fansen: "Moto Z2 Force överträffar alla krav för att klara Daydream-certifiering", sa en talesman till TechRadar. "Vi har testat det själva för kompatibilitet, och nu när produkten är officiellt annonserad kommer vi att arbeta med Google om den formella certifieringen." 

Tips! Nyheten om Motorolas Daydream-kompatibla enhet kom inte som en överraskning med avseende till specifikationerna. 

Man behöver inte spekulera om att Moto Z2 Force kommer att vara Daydream-redo, eftersom den inte bara har den kraftfulla Snapdragon 835 CPU, den har också den högupplösta OLED-skärmen, som har de krav som Google kräver för att få en smidig virtuell verklighetsupplevelse.

Nya Moto Z Force kommer klara av Daydream

Även tidigare modeller av tillverkaren har varit kompatibla med Daydream, men det är först nu som de officiellt blir en del av familjen. Allt annat hade varit konstigt med tanke på att den nya modellen har betydligt bättre specifikationer. 

Förhoppningsvis kommer även framtida modeller att hålla måttet och bli accepterade av Google, vilket onekligen skulle kunna göra Motorola till ett attraktivt val på flera marknader. 

Redaktionen

red@kontantkort.se
Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka