Fler källor rapporterar trådlös laddning kommer till iPhone

Publicerad: 2017-08-27 Fler källor rapporterar trådlös laddning kommer till iPhone

Vi förväntar oss många nya nya funktioner på iPhone 8: en inbyggd display (nästan), ansiktsigenkänning, en dubbellinsskamera med några speciella förstärkta verklighetsfunktioner och så vidare. En av de tillägg som nu ser ut låst in som en nära säkerhet är trådlös laddning.

Två insiderkällor säger till The Next Web att Apple verkligen kommer att låta iPhone 8-ägare ladda sina telefoner trådlöst. Lägg till det tillsammans med alla tidigare rykten vi har hört, och det skulle vara lite av en överraskning om funktionen inte kom på Apples nästa flaggskeppsapparat.

Flera ledtrådar om trådlös laddning i koden för iOS

Faktum är att en antydan om trådlös laddning ingår även i koden för iOS 11. Okej, det är bara en ny ljudeffekt med ett annat namn, men det tyder på att iPhone 8-ägare kommer att få några nya alternativ för att jusa upp sina enheter .

Telefoner har laddat trådlöst i många år, men till och med Apple har inte anslutit sig till festen - en av anledningarna är att det alltid är knepigt att få tekniken att fungera på en telefon med metall struktur, även om denna hinder har överkommits flera gånger de senaste åren.

Rykten kan komma att bekräftas redan den 12 september 

Med rykten om att iPhone 8 byter till glasram, plus alla andra vi har stött på, verkar det som om Apple är redo att ta ett steg i trådlös laddning - det finns till och med ett förslag om att iPhone 8 kan stödja trådlös laddning på större avstånd. 

Vi har inte lång tid att  ta reda på detta - det finns goda skäl att tro att den 12 september är dagen för iPhone 8 avslöja, men det är fortfarande att bekräftas av Apple.

Redaktionen

red@simkort.se
Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka