Kontantkort utan surf

Om du inte behöver några samtal eller sms till din telefon eller surfplatta så finns det inte heller någon anledning till att ha ett kontantkort med den funktionen och betala onödiga pengar. Du kanske ska montera ditt kontantkort i ett larm och på så vis enbart behöver samtal och sms funktionen i ditt sim-kort. Då skall du aldrig betala extra pengar för att ha en viss surfmängd då den aldrig kommer att kunna utnyttjas. Se vilka kontantkort som finns utan surf på vår jämförelsesida.

Om du använder din telefon och ditt kontantkort enbart till samtal och sms så är det väldigt smart att tanka på ditt kontantkort med en prisplan med enbart samtal och sms. Skulle det dyka upp behov att använda surf kan du enkelt köpa till extra surf under en viss period till ditt kontantkort. t.ex. 1Gb eller uppåt. Du surfar även för en viss kostnad per MB även om din prisplan inte innehåller någon surf. Det innebär alltså inte att sim-kortet inte innehåller den funktionen.

Ett annat bra tillfälle att skaffa ett kontantkort utan surf kan vara om du till största delen alltid är uppkopplad på wifi och därför alltid sköter dina surf ärenden under tiden som du har wifi täckning. Då är det också väldigt dumt att betala för surf som du inte använder då du istället använder ditt wifi.