Kontantkort med surf

Att tänka på när du beställer hem ett kontantkort med surf är såklart hur mycket surf du använder dig utav på en månad. Använder du inte din surf speciellt mycket så kanske det räcker med ett kontantkort med begränsad surf till 0,5GB eller 1GB. Om du använder dig utav en väldig massa surf så kanske det passar dig mycket bättre med ett kontantkort med över 20GB surf. Jämför här vilket alternativ som är bäst.

De olika operatörerna har en väldigt massa olika prisplaner med varierande surf med allt ifrån 0GB upp till hela 100GB surf. Vad du vill använda dig utav är helt upp till dig och du kan enkelt på våran hemsida jämföra vilken prisplan som blir billigast och mest prisvärd för dig. Du kan enkelt kolla på din mobil under inställningar hur mycket surf du använder dig utav i dagsläget och anpassa ditt kommande kontantkort utefter det. 

Tänk på att med mycket surf så ger det dig möjlighet att lasta ned stora filer och se på långa filmer utan att du är uppkopplad till wifi. Att tänka på är att när en operatör uppger fri surf så är detta oftast inte fri surf utan operatörer menar att du får fri surf upp till en viss mängd data tex 60GB. Du betalar alltså inte per MB.