Hallon sim-kort

Beställ Hallon Kontantkort Gratis
  • Sveriges nöjdaste kunder inom telekom
  • Spara oanvänd surf till nästa tankning
  • Normal surfhastighet 7-34 Mbit/s

Hallons olika storlekar på sim-kort

Om Hallon

Hallon är Tres lågprisvarumärke som lanserades 2013. De marknadsför sig som den enkla mobiloperatören och har fria samtal och sms till alla sina kontantkort. Hallon sköter största delen av sin försäljning på nätet.

Beställ sim-kort från Hallon

Om du inte har varit kund hos Hallon tidigare beställer du snabbt och smidigt ditt nya sim-kort på Hallon.se. När du beställer ditt nya sim-kort få du välja mellan att behålla ditt gamla nummer eller om du vill ha ett nytt. 

Sim-kortet levereras hem till dig inom en till tre arbetsdagar, och du kan börja använda det så fort det har levererats.

Aktivera sim-kort från Hallon

Du kan börja använda sim-kortet direkt när du får det. På plastbrickan som ditt sim-kort levereras i hittar du både PIN- och PUK-kod. 

Har du valt att föra över ditt gamla nummer till ditt nya sim-kort kan det ta upp till tre dagar innan nummerflytten har genomförts. Behöver du använda din mobil innan ditt gamla nummer är överfört har Hallon aktiverat sim-kortet med ett tillfälligt nummer redo att användas. 

Registrera sim-kort från Hallon

När du har fått hem ditt nya sim-kort kan du registrera dig på Hallon.se genom att klicka på Logga in högst upp på startsidan. 

Genom att registrera dig på Mina sidor får du tillgång till tjänster som fakturor, tillgänglig surfmängd och spärrning av kontantkort.  

Spärra sim-kort från Hallon

Om du tappar bort eller blir bestulen på din mobil behöver du spärra ditt sim-kort. På Hallon.se gör du det snabbt och enkelt genom att logga in på Mina Sidor.

Under fliken Mitt Paket finns det en meny med flera olika kontantkortsalternativ. Gå in på sim-status och klicka sedan på Spärra. Då får du välja om du vill spärra kortet och beställa ett nytt sim-kort eller om du vill spärra kortet utan att beställa ett nytt sim-kort. 

När du spärrar ditt sim-kort har du fortfarande kvar ditt abonnemang. Ett spärrat sim-kort går inte att ringa till eller från. 

 

 

Vanliga frågor om Hallon


Filip Svensson

Skribent

filip.svensson@simkort.se